top of page

The foodpairing experience

WhatsApp Image 2025-01-26 at 21.14.37.jpeg
WhatsApp Image 2025-01-26 at 21.14.39.jpeg

Wijnen proeven is leuk, maar wijnen proeven met een aangepast hapje is nog veel leuker! Wijn en gerecht kunnen elkaar immers naar een hoger niveau tillen en dat is exact wat we met deze foodpairing ervaring bereiken.

In dit concept serveer ik zeven verschillende hapjes, gekende food-winepairing combinaties en een mix tussen bubbels, witte, rosé, rode en dessertwijnen.

Wat komt er op tafel? Zeven verschillende kaasjes/charcuterie/andere kleine hapjes met telkens een aangepaste wijn en uitleg bij elk gerecht en wijn. Noem het een deluxe kaas- en wijnavond.

De prijs voor deze foodpairing experience bedraagt 79€ pp.

Dit mag je verwachten

01

Champagne (Methode Cap Classique) X Brie

We starten met een heerlijk verfrissend en vol bubbeltje uit Zuid-Afrika dat we matchen met een zachte, romige kaas

03

Zuid-Franse rosé X Mediterraanse tapas 

Een warme uitstap naar het zonnige Zuid-Frankrijk met dit diverse en verrassende bordje vol kleine, smaakvolle zomerse hapjes

05

Rioja Crianza X
Jamon Serrano

Van Italië trekken we naar Spanje voor een rijke en volle food/wine pairing voor een smaaksensatie die je nog lang zal heugen!

02

Sancerre X
Crottin de Chavignol

Geitenkaas wordt in één adem genoemd met Sauvignon Blanc, De pairing met Sancerre is hemels!

04

Chianti Classico X
Pecorino

Een klassieke wijn-kaascombinatie uit Toscane, met een ronduit geweldige legende die aan deze krachtige wijn kleeft

06

Frambozentaartje X
Moscato d'Asti

Het eerste dessert gaat de zoete kant op met deze gekende combo: een fruittaartje met de subtiel mousserende Moscato d'Asti uit Piemonte

07
Stilton X

Vintage Port

We eindigen met het absolute hoogtepunt: een ervaring die je mond volledig doet ontploffen...
Deze pairing is complete waanzin!!!

Contact

Pieter Vanlommel 

Amelsdorp 90

3740 Bilzen

info@decouvin.be
+32484461673

  • Instagram
  • Facebook

© 2023 Decouvin

bottom of page