The foodpairing experience


Wijnen proeven is leuk, maar wijnen proeven met een aangepast hapje is nog veel leuker! Wijn en gerecht kunnen elkaar immers naar een hoger niveau tillen en dat is exact wat we met deze foodpairing ervaring bereiken.
In dit concept serveer ik zeven verschillende hapjes, gekende food-winepairing combinaties en een mix tussen bubbels, witte, rosé, rode en dessertwijnen.
Wat komt er op tafel? Zeven verschillende kaasjes/charcuterie/andere kleine hapjes met telkens een aangepaste wijn en uitleg bij elk gerecht en wijn. Noem het een deluxe kaas- en wijnavond.
De prijs voor deze foodpairing experience bedraagt 79€ pp.
Dit mag je verwachten
01
Champagne (Methode Cap Classique) X Brie
We starten met een heerlijk verfrissend en vol bubbeltje uit Zuid-Afrika dat we matchen met een zachte, romige kaas
03
Zuid-Franse rosé X Mediterraanse tapas
Een warme uitstap naar het zonnige Zuid-Frankrijk met dit diverse en verrassende bordje vol kleine, smaakvolle zomerse hapjes
05
Rioja Crianza X
Jamon Serrano
Van Italië trekken we naar Spanje voor een rijke en volle food/wine pairing voor een smaaksensatie die je nog lang zal heugen!
02
Sancerre X
Crottin de Chavignol
Geitenkaas wordt in één adem genoemd met Sauvignon Blanc, De pairing met Sancerre is hemels!
04
Chianti Classico X
Pecorino
Een klassieke wijn-kaascombinatie uit Toscane, met een ronduit geweldige legende die aan deze krachtige wijn kleeft
06
Frambozentaartje X
Moscato d'Asti
Het eerste dessert gaat de zoete kant op met deze gekende combo: een fruittaartje met de subtiel mousserende Moscato d'Asti uit Piemonte
07
Stilton X
Vintage Port
We eindigen met het absolute hoogtepunt: een ervaring die je mond volledig doet ontploffen...
Deze pairing is complete waanzin!!!